På El City AB har vi 45 års erfarenhet av att hjälpa företag, föreningar och privatpersoner med elservice och installationer.

Företaget grundades i Bromma 1973 av elektriker Anders Rundqvist och ombildades till aktiebolag 1990, ungefär samtidigt som Anders ibland fick sällskap på jobbet av barnbarnet Teddy. Och det var faktiskt där och då som företagets nuvarande ägare Teddy Stjärnkrona bestämde sig för att bli elektriker.

När Anders sedan gick i pension 2012 övertog Teddy, som då utbildat sig och redan jobbat parallellt med Anders i flera år, verksamheten och driver sedan dess bolaget framåt.

I dag är El City ett väletablerat företag med kunskap, erfarenhet och kvalitet som viktiga värdeord. Vi bidrar gärna till ökad jämställdhet i branschen och tar vårt ansvar för att bidra till ett mer elsäkert samhälle. På El City AB sätter vi alltid kunden först och håller vad vi lovar. Vi tycker om att nätverka och växer, bland annat genom samarbeten.

I dag är vi verksamma i Mälardalsområdet och utför elservice och installationer i såväl Storstockholm som Enköping, Västerås och Sala.